Logo
Logo

Bli medlem i Sollentuna ungdomsråd 2023

Sollentuna ungdomsråd

Är du mellan 13 och 23 år och vill vara med och göra Sollentuna bättre? Vill du träffa kommunpolitiker och föra ungdomars talan? Vill du anordna och medverka på event om olika samhällsfrågor och träffa andra ungdomar med liknande intressen?

Då är Sollentuna ungdomsråd helt rätt för dig!


Om oss
Sollentuna ungdomsråd, SUR, är ett råd framtaget för att föra fram ungdomars åsikter i Sollentuna kommun. Vår huvuduppgift är att skapa en fungerande länk mellan kommunens ungdomar och dess politiker. Vi arrangerar även event för ungdomar i kommunen såsom Ungdomens dag, CV-verkstäder och biokvällar.

Sollentuna ungdomsråd är en organisation av ungdomar, för ungdomar. Ungdomars tankar och idéer är det som styr inriktningen för vår verksamhet, så om du har tankar om hur Sollentuna skulle kunna bli bättre eller idéer på event som vi borde anordna, tveka inte att höra av dig till oss eller komma till något av våra möten!


Gå med i SUR
Sollentuna ungdomsråd består av ungdomar bosatta i Sollentuna mellan 13 och 23 år. Bli medlem genom att klicka på länken längst ner på sidan. Då stöttar du vårt arbete och får information om kommande event och annan information kopplad till vår verksamhet.

Om du vill engagera dig i Sollentuna ungdomsråd kan du komma på ett av våra möten. Vi har möten i Arena Satelliten (Allfarvägen 4) varje måndag klockan 17:30-18:30. Om du vill vara med på ett sånt, är det bara att skicka ett meddelande till oss på våra sociala medier eller via mejl.

Glöm inte att följa oss på Instagram (@sollentunaungdomsrad) för kontinuerliga uppdateringar om vår verksamhet!

Om du har några frågor eller vill kontakta oss kan du mejla till: sollentunaungdomsrad@gmail.com

Anmälan för medlemskap i SUR (13-23 år): http://ebas.sverigesungdomsrad.se/signups/index/29

Ungdomsrådets stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i ungdomsrådet under 2023. Du ansluts då också till Sveriges ungdomsråd. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sveriges ungdomsråd.